Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2007 00:27 - Спасете нашите сестри!
Автор: spiderman Категория: Новини   
Прочетен: 279 Коментари: 0 Гласове:
0



УВАЖАЕМИ СЪМИШЛЕНИЦИ


Във връзка с
трагедията на българските медицински сестри, които получиха смъртни присъди в Либия и повдигнатите нови обвинения към тях за клевета, Ви каня с мои съмишленици – мотористи, да проведем мирен мото протест пред либийското посолство (кв. „Младост”-1, ул. „Андрей Сахаров” резиденция 1) насочен срещу несправедливите обвинения към тях. Целта ми е чрез това мероприятие да стартирам кампанията си „Save Our Sisters (S.O.S.)” за спасяване на българските медицински сестри и палестинския лекар в Либия. Това е моят начин да подкрепя тази хуманитарната кауза и да покажем своята съпричастност към съдбата на медиците ни и да подпомогнем по интересен и актрактивен начин кампанията за по-бързото им освобождаване. Надявам се с една поредица от специални и по-нестандартни събития, организиани от мен да предизвикаме още по-широк международен отзвук. Възнамерявам да направя подобни мероприятия и в други градове и Торонто, Канада.

 

Идеята ми е протестът де се проведе в края на Март, 2007г. от 10:00 до 12:00 часа. Очакваме да се присъединят мотористи от гр. Варна и др. градове на страната – символиката тук идва от известния факт, че мотористите са волни хора, ценят свободата и знаят как да я бранят. Това са хората, които най-трудно биха приели оковите и несправедливото отнемане дори за час на свободата им. А близо 10 години?

 

Ще акцентирам и на някои аудио и визуални ефекти. Призиви за опазване на обществения ред ще отправим в медийните си прояви, за които съм подготвил медийни партньори като, сп. „Auto Motor und Sport”, сп. „Мотор шоу”, сп. „Off-roadсп. „Формула 1 –F1”, bTV, телевизионно предаване: „Мотор Шоу”, „Мото-Авангард”, „Господари на ефира”; „АвтоТруд”, „Телеграф”; „Дир.бг” портала и др. Предварителна информация за събитието и целите на мероприятието ще бъдат анонсирани, чрез медиите и Интернет портали, като се възползваме и от предимствата на новата глог услуга на www.dir.bg за видео стрийминг и предаване на живо по интернет. Верятно събитието ще бъде отразено и в канадските медии, тъй като съм канадски гражданин и многократно съм бил отразяван в северноаамериканските медии, с които подържам контакти.  

 

За тази инициатива, съм помолил Столична Община за отцепване на периметъра около посолството за нормално протичане на мероприятието. Мероприятието е планирано за съботен ден за да не затрудняваме трафика и столичани през тези близо два часа.

 

Ще се радвам вие и  вашите колеги да се присъедините към нас и да изразите своята позиция. Искрено вярвам, че това е само началото на едно мащабно и дългосрочно сътрудничество, което ще е от полза за обществото. 

 

Скоро ше Ви изпратя снимков и медиен материал от ппдпбни събития в които съм уяаствал и развитата концепция за това събитието.


08.03.2007 г.
Гр. София                                                                 С уважение:  
                                                                                                               Иван Кристоф



Тагове:   Нашите,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: spiderman
Категория: Новини
Прочетен: 9452
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол